Inloggen op MIJN GGN
/image/Graphic inlogpagina.jpg

WELKOM

Welkom op "MijnGGN", het portaal voor opdrachtgevers van GGN. Dit portaal geeft u een actueel overzicht van en inzicht in uw dossiers die u bij GGN heeft ingediend.

Voor inzage in uw incasso-opdrachten logt u hieronder in met de gegevens die u van ons heeft ontvangen. Als u nog geen inloggegevens heeft voor "MijnGGN" dan kunt u deze aanvragen via mijnggn@ggn.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw naam en bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer.
Bent u uw wachtwoord kwijt of vergeten dan kunt u gebruik maken van de Paswoord reset functie.

Let op! Heeft u een betalingsachterstand en wilt u een regelingsvoorstel doen, bezwaar maken of betalen? Dan dient u gebruik te maken van Mijn Incasso.

Beveiligingscode Neem de tekens uit het bovenstaande plaatje precies over. De tekens bestaan altijd uit cijfers en kleine letters. Heeft u problemen met het lezen van de tekens? Klik dan op het blauwe vakje met de witte pijltjes. Er zullen nieuwe tekens worden weergegeven.

Paswoord reset Wanneer u uw gebruikersnaam invult, dan zal een nieuw wachtwoord verstuurd worden naar het mobiele nummer dat in uw account bekend is. Is er geen mobiel nummer bekend, dan kunt u contact opnemen met mijnggn@ggn.nl.

NIEUWS

Aandacht loont

De huidige schuldenproblematiek vraagt om een nieuwe aanpak. Bij GGN zien we het als onze missie om problematische schulden te voorkomen. Dit draait om mensen in beweging krijgen. Soms is daarvoor een strenge aanpak nodig, veel vaker een helpende hand. In plaats van mensen dwingen te betalen, willen we ze helpen om te kunnen betalen, nu en in de toekomst. Samen met onze opdrachtgevers vinden we steeds de juiste balans tussen een optimaal sociaal en financieel rendement. Want wij geloven dat aandacht loont.

Lees meer op www.ggn.nl/over-ggn